© 2018 VOICE REKLAMEBYRÅ AS

Gartnerboligen skal endelig bygges

Dette er de tre første salgstrinnene der området utvikles til å bli et moderne boligområde med urban struktur. Det helt unike ved Gartnerboligen er at det blir liggende helt ved porten av marka, samtidig som byen er svært tilgjengelig.

 

I salgstrinn 1, 2 og 3 legges det ut 95, 2- til 6-roms leiligheter fra 40 til 168 kvm. Fellesarealer som smørebod og eget rom for sykkel- og hundevask etter tur i marka er til bruk for alle beboerne på Gartnerboligen. Alle leilighetene får store balkonger og/eller takterrasser/hager. Alle leilighetene bygges med solid standard og moderne bekvemmeligheter som vannbåren varme og heis ned til underliggende garasjeanlegg og parkering. Byggene blir oppført med flatt tak og fasadene får en variasjon av tegl og trepanel.

 

I tro gartnerstil blir det hyggelig parkmessige opparbeidede og rikt beplantede uteområder mellom byggene som danner en lun og fargerik lunge hvor man kan nyte livet. Det ”grønne” temaet har vært viktig for oss å bevare i dette prosjektet. Her har gartnere stelt nennsomt med området i generasjoner, og dette, i kombinasjon med nærheten til marka og all den vakre naturen i området, ønsker vi å videreføre og forsterke båndene til! Våre hjerter banker for Skullerud og de gode ”rommene” som skapes i samspillet mellom byutvikling og respekt for naturen.

 

Anders Opsahl, utbygger

 

Blomster i hver en krok

... og alle kjøperne av boliger i prosjektet får et hyggelig utvalg av blomster fra Plantasjen Skullerud til å pynte opp sine terrasser ute/inne for kr 3.000 per leilighet.

 

Plantasjen Skullerud vil også organisere egen kundekveld for kjøperne av bolig i Gartnerboligen med spesielle tilbud for våre boligkjøpere med eller uten «grønne fingre».

Nærområdet

Gjennom Tandberg radiofabrikk og Norsk Data, bærer Skullerud på en stolt industrihistorie. Nå skal området på drøyt 100 mål utvikles til en levende og urban bydel, med boliger, forretninger og et blomstrende næringsliv.

 

Fra Gartnerboligen har du butikker og servicetilbud i umiddelbar nærhet, samt kort gangavstand til Skullerud stasjon. Du kommer deg til Oslo sentrum på 10 minutter med bil eller ca. 18 minutter med T-banen. 

 

I Østmarka finnes det gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Skullerudstua med hyggelig servering ligger kun 500 meter unna og er innfalls-porten til Østmarka fra vest – et godt utgangspunkt for søndagsturen. 

 

Vinterstid kan du utfolde deg i preparerte skiløyper og sommerstid er det gode bademuligheter samt en rekke fine sykkel og turmuligheter å velge i. Med dette utgangs-punktet er mulighetene for en spasertur eller treningstur i nærmiljøet mange, samtidig som shopping og bylivet i sentrum kun er en kort reise unna – derfor sier vi at det beste ved byen er grønt.

Oppkjørte skiløyper

Østensjø bydel

Skullerud Park ligger lengst syd i Østensjø bydel. Området er rik på historie og har røtter tilbake til jernalderen. Den grønne bydelen byr på et mangfold av tjenester og opplevelser 

– til nytte og glede for befolkningen.

Les mer om stedene i dette oversiktskartet